Email Afdrukken

Agenda

Event 

Titel:
Workshopserie - Ontdek je opgeruimde Zelf
Wanneer:
28-11-2009 - 28-11-2009
10:00 h - 17:00 h
Locatie:
Centrum DJOJ Rotterdam - Rotterdam
Categorie:
Thema avonden en workshops

Omschrijving

Voor altijd verlost van opruimstress met unieke workshopserie

In het najaar van 2009 geeft professionele organizer Yvonne de Bruin van Opgeruimd Organizing een serie workshops om definitief af te rekenen met overvolle kasten of een uitpuilende zolder. In 3 dagen gaat zij een grote stap verder dan het opruimen zelf. Samen met 2 ervaren coaches werkt zij aan een blijvende verandering in gedrag. Sonja Buijs, van Within Reach is één van deze coaches.

Diepere oorzaak

In haar ruime ervaring ontdekte Yvonne dat tips en praktische hulp met name op korte termijn enorme rust of juist energie kunnen geven. Maar zonder de diepere oorzaak aan te pakken blijkt de kans op terugval erg groot. Met de serie 'ontdek je opgeruimde zelf' kiest ze dan ook juist voor de langere termijn, door de oorzaak op te lossen.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website www.ontdekjeopgeruimdezelf.nl .

Nieuw : Vanaf nu kun je het programma van 'Ontdek je opgeruimde Zelf' ook via een individueel coachtraject volgen. De informatie is te vinden op dezelfde website. Op jouw moment starten met opruimen met professionele begeleiding.

Overige praktische informatie Workshopserie

Datum: zaterdag 28 november 2009

Op deze dag geven we de eerst dag van de workshop-serrie. Bij voldoende belangstelling plannen we ook de tweede en derde dag.

De workshops worden gegeven door:

Bijdrage voor de 3 dagen tezamen is € 425,00, inclusief lunch, koffie en thee
Bij inschrijving voor 20 septemer betaal je € 375,00. Een korting van maar liefst € 50,00.

Je kunt je nu ook alleen voor de eerste dag inschrijven. Je betaald dan € 140,00. Je ontdekt je doel achter je opruimwens en krijgt de echte motivatie om aan de slag te gaan. Daarna staat het je vrij de tweede en derde dag ook in te schrijven voor € 125,00 per dag.

De gegevens van jouw inschrijving via Within Reach worden doorgegeven aan Yvonne de Bruin van Opgeruimd Organizing. Via haar ontvang je ook een factuur en de aanvullende informatie.

Locatie

Locatie:
Centrum DJOJ Rotterdam   -   Website
Straat:
Anthony Duyklaan 5-7
Postcode:
3051 HA
Waar:
Rotterdam

Inschrijving