Email Afdrukken

Agenda

Event 

Titel:
Enneagram - Een Reis door je Bewust Zijn
Wanneer:
25-11-2009 - 09-12-2009
19:45 h - 22:15 h
Locatie:
Delft - Delft
Categorie:
Enneagram lezingen en workshops

Omschrijving

Praktische informatie

De workshopserie wordt gehouden op 2 woensdag avonden. Op 25 november en 9 december.

De bijdrage is € 70,00 per persoon.
Circa 1 a 2 weken van tevoren ontvang je een factuur via de mail, die je voorafgaande aan de workshopserie betaalt.

Bewust Zijn is niet altijd vanzelfsprekend.

Om bewust te zijn sta je de mogelijkheid toe dat anderen je kunnen raken. Om bewust te zijn leer je te ‘zijn in het hier en nu’, zonder je mee te laten slepen door angstige gedachten. Om te zijn vergelijk je je niet met anderen en doe je ook niet je best beter te zijn dan anderen. Je bent er gewoon, geeft vorm aan je wensen en verlangens en geniet van wat dat ook maar voortbrengt.

Meestal zijn we beter in verdedigend reageren, ons zorgen maken over het verleden of de toekomst en anderen de loef afsteken voor ons zelfbehoud.
In de Workshop ‘Een reis door je bewustzijn’ zie en ervaar je het hoe en waarom, de functie achter je bewustzijn. Ook krijg je inzicht in het mechanisme waardoor je dit bewustzijn verliest en vervalt in verdedigend gedrag. Kortom: je gaat begrijpen wat jouw deur open houdt of juist dicht doet slaan.

In deze twee avonden hoor je hoe dit werkt, ervaar je het zelf via meditatie en krijg je de mogelijkheid over het Enneagram te lopen en het te voelen.

Voor wie?

De workshop is een enorme verdieping voor wie de Workshop Basiskennis Enneagram heeft gevolgd. De workshop is een eye opener voor iedereen die zich afvraagt wat er nou toch bedoeld wordt met 'In het hier en nu Leven', voor wie zich afvraagt waarom ons menselijk denken vaak meer een last dan een lust is, voor wie zich afvraagt waarom angst zo'n grote rol speelt in ons menselijk bestaan.

Locatie

Locatie:
Delft   -   Website
Straat:
Van der Haertstraat 29
Postcode:
2613 XZ
Waar:
Delft

Inschrijving