Email Afdrukken

Agenda

Event 

Titel:
Enneagram - De Weg naar Vrijheid
Wanneer:
06-01-2010 - 13-01-2010
19:45 h - 22:15 h
Locatie:
Delft - Delft
Categorie:
Enneagram lezingen en workshops

Omschrijving

Praktische informatie

De workshopserie wordt gehouden op 2 woensdag avonden. Op 6 en 13 januari 2010.

De bijdrage is € 70,00 per persoon.
Circa 1 a 2 weken van tevoren ontvang je een factuur via de mail, die je voorafgaande aan de workshopserie betaalt.

Je ontwikkelen tot een frank en vrij mens, die moeiteloos, met verantwoordingsgevoel zijn deuren opent en de wereld in stapt, is een wens van vele mensen.

Die vrijheid is er niet ineens, die bouw je op door je bepaalde vaardigheden eigen te maken. Die vaardigheden hebben te maken met je veilig en verbonden voelen, je zelfstandigheid ontwikkelen, je goed kunnen verhouden en staande houden ten opzichte van anderen, intimiteit kunnen delen en de verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

In de workshop ‘De Weg naar Vrijheid’ werken we deze vaardigheden uit en krijg je de mogelijkheid te ontdekken welke vaardigheid je kunt versterken om meer ruimte en vrijheid te gaan ervaren. Ook krijg je de gelegenheid over het Enneagram te lopen en te voelen waar jouw onvrijheid zit.

Voor wie?

De workshop is een enorme verdieping voor wie de Workshop Basiskennis Enneagram heeft gevolgd. De workshop is een eye opener voor iedereen die zich afvraagt waarom een mens zich zo gekooid voelt, waarom spontaniteit er niet vanzelf is, waarom het zo moeilijk is je weg te vinden en je niet te laten intimideren, tegenhouden en vertragen door je omgeving.

Locatie

Locatie:
Delft   -   Website
Straat:
Van der Haertstraat 29
Postcode:
2613 XZ
Waar:
Delft

Inschrijving