Email Afdrukken

Agenda

Event 

Titel:
Opnieuw Kennismaken met Jezelf en de Kracht van je Karakter
Wanneer:
31-03-2012 - 14-04-2012
10:00 h - 17:00 h
Locatie:
Studio Mareiki - Rotterdam
Categorie:
Enneagram lezingen en workshops

Omschrijving

de KRACHT van je KARAKTER

Praktische informatie:

2 zaterdagen vol inzichten, ah-momenten, plezier en diepgaande kennis over ons menselijk karakter: gehouden op 31 maart en 14 april 2012.

De bijdrage is € 175,00 per persoon, inclusief thee en koffie. Lunch zelf meenemen.

Je kunt je inschrijven bij Within Reach. Via het contactformulier, via de e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch: 015-2158595.

BONUS

Schrijf je je in en betaal je voor 14 februari 2012 dan krijg je een boek kado.
Je kunt kiezen uit de boeken:
- 'Opgeruimd leven in je huis', van Ývonne de Bruin en Sonja Buijs
- 'Het enneagram als weg naar verandering', van Willem-Jan van de Wetering.

Het boek ligt voor je klaar bij de start van de cursus

Toelichting workshop

Je kent jezelf al je hele leven. Toch is er nog veel dat je niet weet over jezelf.

Dat heeft te maken met de delen van jezelf die je tot nu toe niet hebt gekend en nog niet hebt ingezet. Daar ligt nog een braak stuk terrein dat je mag gaan ontdekken.

Het Enneagram is een uiterst geschikt instrument om die delen van jezelf te gaan ontdekken. Het Enneagram houdt je als het ware een spiegel voor. Het nodigt je uit die delen van jezelf te gaan bekijken die je tot nu toe over het hoofd hebt gezien.

Je ondergaat een metamorfose, doordat tijdens de workshop je innerlijk wordt belicht en jij kunt gaan zien en voelen dat er meer in je zit dan je tot nu toe altijd hebt gedacht. Deze metamorfose krijgt onder andere vorm door een dieper begrip voor jezelf en je drijfveren.

In een intieme groep mensen van maximaal 12 personen doorlopen we de negen verschillende karakters van het Enneagram. Dit wisselen we af met oefeningen.

Je krijgt op de workshopdagen alle gelegenheid hetgeen je hoort te reflecteren op jezelf. Door de kleine groep is er veel gelegenheid te delen wat je zoal in jouw innerlijk ontdekt.

Je zult merken dat de reflecties tussen de dagen door en na de workshop doorgaan, zodat je anders naar jezelf en de wereld om je heen gaat kijken. Het zal je relaties, je werk en jou veranderen, met als resultaat een dieper en warmer contact met jezelf en de wereld om je heen.

Twee deelnemers van de laatste workshop vertellen het als volgt:

'Onze motivatie, om naar een lezing van jou te gaan, over het enneagram, was nieuwsgierigheid en toen ging er tijdens de workshop een wereld van inzicht en ontdekking open. Het werd steeds boeiender en duidelijker, waarom en waardoor!
We hebben ons ook bij je laten EIKEN, want we werden ook steeds nieuwsgieriger naar ons diepe ZELF, die verstopt zat tussen de "schillen", die gevormd waren in ons leven en alles KLOPT! Een diep Begrijpen kwam in de plek van onzekerheid en frustatie!'
Esther en Arthur (klik hier voor de uitgebreide ervaring).

 

 

Locatie

Locatie:
Studio Mareiki   -   Website
Straat:
Dierenstraat 28
Postcode:
3077 LD
Waar:
Rotterdam

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief