Workshop Basiskennis Enneagram en andere Enneagram Workshops PDF Afdrukken E-mailadres

Onze motivatie, om naar een lezing van jou te gaan, over het enneagram, was nieuwsgierigheid en toen ging er een wereld van inzicht en ontdekking open. In onszelf, anderen en de relaties onderling. We zijn de workschop gaan volgen en het werd steeds boeiender en duidelijker, waarom en waardoor!
Daarna hebben we nog de verdiepingsworkschop 'Een Reis door je Bewustzijn' en 'De Weg naar Vrijheid' gevolgd. Pas nu, met die kennis, die je ons gegeven hebt op een buitengewone warme wijze, begrijpen we onszelf, elkaar en anderen en dat alles zonder te oordelen.
We hebben ons ook bij je laten EIKEN, want we werden ook steeds nieuwsgieriger naar ons diepe ZELF, die verstopt zat tussen de "schillen", die gevormd waren in ons leven en alles KLOPT!
Een diep Begrijpen kwam in de plek van onzekerheid en frustatie!
Nu kunnen we aan de slag met onze ontwikkeling, waarbij we ons door jou ook nog laten coachen, om er wat sneller door te kunnen gaan!
Sonja, heel erg bedankt voor al die fijne uren, met liefde gegeven en in liefde ontvangen, het was heel bijzonder.
Arthur en Esther

Ik vond de cursus heel verrassend en heel leuk om te ervaren. Ik vond het bijzonder de moeite waard om met jou en de cursus kennis te hebben gemaakt. Jij gaf mij het gevoel of ik je al jaren kende, het past helemaal bij jou, deze training. Geweldig hoe je dat leidt.
Truus

Wat de workshop enneagram mij gebracht heeft is vooral inzicht in mezelf! Ik vond het reuze interessant om de typebeschrijvingen te horen, aangevuld met voorbeelden. En ik vond het bijzonder treffend om zoveel van mezelf te herkennen in 'mijn' enneatype. De laatste extra avond met de spiertesten hoort er echt bij om het plaatje compleet te maken, vooral ook omdat daar de onderliggende types naar boven komen. Dat geeft een verhelderend beeld. Zonder de spiertesten zou je daar niet achter komen. En nu aan de slag met 'mijn' type.......
Jolanda

De workshop enneagram heeft mijn denkwereld verruimd en mij doen inzien dat iedereen vanuit zijn eigen gedachtenpatroon en energie handelt. Dit gebeurd meestal onbewust. Hierdoor ben ik minder bevooroordeeld geraakt.
Hubertien

Ik was al vele jaren bezig met het Enneagram in verschillende korte cursussen en in veel verschillende boeken. Maar steeds bleef het me onduidelijk wat mijn type was en wat me dit kon zeggen. Van de ene kant was ik gefascineerd door het enneagram en van de andere kant bleek ik steeds er niet verder in te komen. Deze workshop heeft hierin verandering gebracht. Door de heldere en gestructureerde manier waarop het werd overgebracht én vooral de warme en op vele persoonlijke ervaringen gebaseerde wijze waarop je werd meegenomen in de fascinerende wereld van het enneagram werd het me steeds duidelijker wat het betekende. Het heeft me uiteindelijk dichter bij mezelf gebracht. Laten zien welke patronen ik in mijn leven heb ontwikkeld en waar ik verder aan kan werken. Ik heb genoten van deze vijf dagen. En vond het jammer toen het afgelopen was. Het is één van de cursussen waar ik het meest aan heb gehad en aan heb overgehouden. Heel hartelijk bedankt Sonja!
Paulus

Terug

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief