Nog een paar dagen kans op gratis boek
Onderwerp: Nog een paar dagen kans op gratis boek
Verzenddatum: 2010-08-16 15:35:07
Mail nr #: 17
Inhoud:
1

Hallo [NAME],

Vol spanning zit ik te wachten tot de drukker ons boek aflevert. Ik kan bijna niet wachten tot ik het in mijn handen heb. Nog even en dan is het zover! Dat betekent ook dat jullie nog een paar dagen kans maken op een gratis boek: plaats je bestelling uiterlijk 24 augustus (ik geef jullie een paar dagen extra) en elke 15e besteller krijgt zijn/haar exemplaar helemaal gratis.

Er is al een gratis exemplaar vergeven, maar het zou natuurlijk leuk zijn om daar nog een tweede aan toe te voegen. Om te bestellen klik je hier. En klik hier om de inhoud te bekijken en een deel van de inleiding te lezen. 

Voor iedereen die al besteld heeft: je ontvangt binnenkort een mail van mij met een bevestiging en verdere informatie.

Verder zijn er nog plaatsen voor de Workshops in de agenda. Dus wil je wat meer weten over het Enneagram? Laat dan van je horen en doe mee met één van de workshops.

 

1. Boek 'Opgeruimd Leven in je Huis': maak kans op een gratis exemplaar

2. Agenda

 

1. Boek 'Opgeruimd Leven in je Huis': maak kans op een gratis exemplaar

Het boek Opgeruimd leven in je huis ligt momenteel bij de vormgever. Op 20 augustus is het te koop. Maar lezers van deze nieuwsbrief kunnen het nu al bij mij bestellen. Zodra ik het boek in huis heb, stuur ik het dan naar je toe. Je betaalt natuurlijk pas als je het boek ontvangt. Het boek kost € 17,95 in de winkel en voor € 20,- stuur ik het naar je toe, zodra het uit is.

Als extraatje, omdat je nu al wilt bestellen, ontvangt elke vijftiende besteller het boek helemaal gratis! Klik hier om meteen te bestellen.

Inhoud van het boek

Samen met professional organizer Yvonne de Bruin Sonja Buijs heb ik een boek geschreven voor iedereen die al vaak heeft geprobeerd op te ruimen, maar die het maar niet lukt om het vol te houden. Je kent de praktische tips, maar dat is niet genoeg. Je hebt vaak het gevoel dat je te weinig doorzettingsvermogen hebt.

Daar ligt het echter niet aan. Er zijn namelijk 2 andere redenen waarom het je niet lukt: je hebt je onvoldoende voorbereid of je hebt je eigen opruimstijl nog niet gevonden.

Om je goed voor te bereiden op het opruimen gaan we eerst in op de emoties die aan spullen kleven en hoe je dat kunt losweken. We vertellen hoe je moeiteloos kunt opruimen, als je weet waarvoor je het doet. Je gaat op zoek naar de wens die onder je spullen verstopt zit.

Opruimen wordt leuk als je het op jouw manier mag doen. We beschrijven negen basisopruimstijlen. Die helpen je om jouw unieke opruimstijl te ontdekken.

Het resultaat is dat je leert je spullen in te zetten als middel om je leven opnieuw richting te geven.

Het Enneagram in dit boek 
Dit boek is een combinatie van de kennis van Yvonne over het opruimen en mijn kennis van het Enneagram. Het proces van opruimen komt uitgebreid aan de orde: in de vorm van een verhaal dat vertelt hoe Jessica opruimt en in de vorm van een beschrijving van de 9 stappen in het proces. Ook gaan we in op de valkuil die je tegenkomt bij iedere stap. Uiteraard is dit deel van het boek gebaseerd op het Enneagram als procesmodel.

De 9 basis opruimstijlen lopen gelijk met de 9 enneatypen van het enneagram. Per basis opruimstijl gaan we in op hoe je huis eruit ziet, hoe jij bent in (opruim) stress en hoe je kunt leren dit om te buigen.

Een collega EIK-coach, die heeft meegelezen, Henriëtte Fahner van Avalon Coaching, stond vol ongeduld te trappelen om het aan haar cliënten te laten lezen. Waarom? Omdat de basis opruimstijlen zo verhalend zijn geschreven dat het enneatypisch gedrag bijzonder herkenbaar is. Of je nu last van opruimstress hebt, een andere vorm van stress, of gewoon graag jezelf wilt leren kennen. 

Klik hier om het boek alvast te bestellen en maak kans op een gratis exemplaar.
Elke vijftiende besteller krijgt Opgeruimd leven in je huis gratis toegestuurd.
Let op: Deze aanbieding geldt alleen zolang het boek nog niet in de winkel verkrijgbaar is: tot 20 augustus. 

2. Agenda

- 24 september, van 12.00 - 17.00 uur geef ik kennismakingsconsulten van 20 minuten (kosten € 15,00) op de Spirituele Markt in de bibliotheek van Delft. Meer informatie vind je op de website www.dok.info 

- 29 september, van 19.30 - 22.00 Lezing: De kracht van het Enneagram, in Delft

- 13 oktober start de Workshopserie 'Opnieuw Kennis maken met Jezelf en de kracht van je karakter', de Basiscursus Enneagram van 5 avonden.

- 15 en 22 september zijn er twee avonden waarop ik inga op het Enneagram als Procesmodel. Op deze avonden krijg je ook gelegenheid met een coach-vraag over het Enneagram te lopen.

Ik hoop je te ontmoeten op één van deze gelegenheden.

Hartelijke groeten,

Sonja Buijs
Within Reach
tel: 015-2158595
e-mail: info@within-reach.nl
website: www.within-reach.nl

 

Om je gegevens te wijzigen of je uit te schrijven klik op de onderstaande links:

 

1

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief