Hallo, ik ben Sonja PDF Afdrukken E-mailadres

                                                                                                            Gratis kennismakingsgesprek / Consult

 

Ik ben geboren in 1969 in Delft.

Mijn voorgeschiedenis
In mijn tienerjaren was ik vooral gefascineerd van het bedrijfsleven. Ik wilde weten 'hoe het daar aan toe ging'. Zo drukte ik dat uit. Daarom ben ik de opleiding tot Registeraccountant gaan volgen. Dat gaf me de mogelijkheid bij veel bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Al snel ontdekte ik echter dat het bedrijfsleven, met al zijn structuren, regels en hiërarchieën toch gewoon mensenwerk is. Die ontdekking werd nog eens onderstreept toen ik van kantoor wisselde binnen dezelfde accountantsorganisatie. De beide kantoren waren gehouden aan dezelfde regels, maar de wijze waarop er leiding werd gegeven en de sfeer was totaal verschillend.


De omslag
Zo'n vijftien jaar lang heb ik gewerkt als registeraccountant, voordat ik de overstap maakte naar mijn eigen praktijk. De jaren ervoor heb ik veel spirituele boeken en boeken over persoonlijke ontwikkeling gelezen. Dat deed ik zittend op mijn bank, totdat ik vastliep in mijn werk als registeraccountant.
Vanaf dat moment besefte ik dat het tijd werd iets met mijn opgedane kennis te gaan doen. Het was niet meer voldoende de wereld van de menselijke geest enkel vanaf mijn bank te bestuderen.

Mijn praktijk
Ik heb vanuit persoonlijke ervaring gekozen voor het Enneagram en later voor de Kinesiologie. Het Enneagram is een boeiende spiegel waarin ik mijn eigen karakter heb ontdekt. De Kinesiologie laat mij lichamelijk en gevoelsmatig voelen waar stress zich in mijn lichaam heeft vastgezet. Beide systemen geven mij een heel persoonlijke route om me te bevrijden van mijn klachten. En daar begeleid ik graag andere mensen bij.

Sonja Buijs
Within Reach

 

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief