Kinesiologie PDF Afdrukken E-mailadres

Als methode om de deur te openen.                                                            Gratis kennismakingsgesprek / Consult

De spiertestmethode uit de Kinesiologie is een methode om met het lichaam te communiceren. De lichaamscellen zijn het geheugen van het lichaam. Daarin is informatie opgeslagen over het ontstaan van de verstoring. Het lichaam weet zodoende wat er aan de hand is en wat het nodig heeft om de verstoring op te heffen.
Klik hier als u meer wilt weten over de werking van de spiertest en kinesiologie.

De correctiemethodes uit de Kinesiologie zijn zeer mild, maar wel uiterst effectief. Je kunt deze correcties ook zelf ervaren, door het verschil in spierspanning te voelen voor en na de correctie.

Ondersteunende middelen: het lichaam kan ook aangeven dat het essences en/of voedingssupplementen nodig heeft. Essences waar ik mee werk zijn onder andere andromedica-enneagram-remedies, spagyriek, Alfons Ven, chinese 5 elementen-remedies, engelen-remedies, chakra-remedies, innerlijk kind-remedies. In geval van voedingssupplementen werk ik met Orthica en Herbalife. Vaak zijn deze middelen alleen tijdens de behandeling nodig. De energie en trillingen van deze middelen helpen je lichaam om deze trillingen zelf te gaan produceren. Soms zijn ze ook daarna nog nodig. Hier kan een advies voor gebruik na de behandeling uit voortkomen.

Verschillende kinesiologische methodes
Kinesiologie is een verzamelnaam voor een grote mogelijkheid aan behandelwijzen die onder de noemer spiertesten vallen. De kinesiologie heeft in zijn algemeenheid tot doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en te stimuleren. Hieronder vindt je de onderdelen waarmee ik werk.

Touch for Health
Kinesiologisch een allergie of intolerantie testen en balanceren
Wellness Kinesiologie: Stress Release
Zicht op Leefblind


 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief