Invloed van beperkende overtuigingen op je ziel
Onderwerp: Invloed van beperkende overtuigingen op je ziel
Verzenddatum: 2011-01-07 13:36:22
Mail nr #: 19
Inhoud:
1

Hallo [NAME],

Allereerst wens ik je een heel gelukkig en mooi jaar 2011 toe. Dat alles wat je wenst ook naar je toe mag komen. Zelf ben ik, terugkijkend op het afgelopen jaar, heel dankbaar voor het uitkomen van mijn boek 'Opgeruimd Leven in je Huis' en de vaart die mijn praktijk neemt na het volgen van de aura- en chakra healing cursus. Die vaart is gekomen doordat ik mij nu vol open heb gesteld voor het ontvangen van begeleiding bij de healing sessies. Dat openstellen en wat daar voor nodig is, dat is het onderwerp van het artikel in deze nieuwsbrief. Daarmee wil ik je inspireren hoe jou wens voor het komende jaar te realiseren.

Er staan op korte termijn een aantal activiteiten op het programma die ik graag onder je aandacht breng. Bijvoorbeeld de gratis kennismakingsavonden over Kinesiologie, Aura- en Chakra Healing en het Enneagram. Ook de gratis Teleseminar Emotionele Lijm aan je spullen op basis van mijn boek Opgeruimd Leven in je Huis kan ik van harte aanbevelen. Ik nodig je uit te voelen of er iets tussen zit dat het uitkomen van jou wens kan versnellen.

De inhoud van deze nieuwsbrief is als volgt:

1. Activiteitenagenda voor kennismaking of persoonlijk kennismakingsgesprek

2. Workshopagenda

3 Avatar Bewustwordingstraining

En in de bijlage:

Artikel:     Invloed van beperkende overtuigingen op je ziel

 

1. Activiteitenagenda voor kennismaking of persoonlijk kennismakingsgesprek

12 januari in Delft van 19.30 tot 22.00
Kinesiologie en Aura- Chakra Healing Kennismakingsavond: GRATIS

17 januari vanuit je eigen huis van 20:00 tot 21:00
Teleseminar Emotionele Lijm aan je spullen, GRATIS

19 januari in Delft van 19.30 tot 22.00
Enneagram Kennismakingsavond: GRATIS

20 januari 's avonds in Rotterdam 
Opgeruimd Leven in je Huis Kennismakingsavond: € 17,50

Ook kun je op elk moment een persoonlijke afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek krijg je de mogelijkheid te ontdekken wat persoonlijke coaching en healing bij Within Reach jou kan brengen.

Voor het teleseminar kun je je inschrijven via de website www.opgeruimdleven.nu . Voor de andere kennismakingsavonden of een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je een bericht achterlaten via het contactformulier of bellen naar 015-2158595.

2. Workshopagenda

Enneagram workshops

Enneagram Workshop: Opnieuw kennismaken met Jezelf (€ 165,00)
5 woensdagavonden in Delft: 9 en 16 februari plus 2, 9 en 16 maart
2 vrijdagen in Rotterdam: 4 en 18 maart

Enneagram Procesmodel Workshop: Waar sta jij in je proces?
2 woensdagavonden in Delft: 6 en 13 april

Opgeruimd Leven Workshops

Workshop Ontdek je Emotionele lijm Zaterdag 29 januari in Rotterdam
Workshop Ontdek je wens Zaterdag 12 februari in Rotterdam
Workshop Ontdek je eigen Opruimstijl
Zaterdag 5 maart in Rotterdam

Voor alle workshops voor Opgeruimd Leven in je Huis kun je je aanmeldingen via de website www.opgeruimdleven.nu .

3. Avatar Bewustwordingstraining

De eerstvolgende Avatar Bewustwordingstrainingen zijn van:
- 12 tot en met 20 maart             in Egmond aan Zee
- 7 tot en met 15 mei                   in Berg en Dal
- 11 tot en met 19 juni                 in Egmond aan Zee

De training bestaat uit drie delen, die je tegelijkertijd in één keer of in afzonderlijke delen kunt volgen. Ook zijn er meerdere mogelijkheden voor de start van de cursus. Je hoeft dus niet persé exact te starten op bovengenoemde data.

Wil je eerst eens voelen wat Avatar voor jou kan doen? Er zijn regelmatig introductiebijeenkomsten die je gratis of tegen een kleine vergoeding kunt volgen.

Avatar is bijzonder geschikt voor mensen die zichzelf willen coachen, hun bewustzijn wilen verruimen en 'schonen', beperkende overtuigingen achter zich willen laten en zich willen focussen op hun doel.

Avatar is voor mij betlangrijk geweest om met beide benen op de grond te gaan staan en een nog dieper contact met mezelf te krijgen. Het is dé aanzet geweest om mij diepgaand te gaan focussen om mijn doel, alles achter me te laten wat niet leidt tot het realiseren van dat doel.

Gun je het jezelf ook dat je je stuur in handen neemt en leert je diepgaand af te stemmen op je doel? Om te leren te creëren? Dan is de investering in een Avatar training een investering voor de rest van je leven.

Voor meer informatie over Avatar verwijs ik je naar de website www.avatar.nl

Voor inschrijving voor een introductiebijeenkomst of de Avatar Bewustwordingstraining kun je een bericht achterlagen via het contactformulier , of mij bellen op 015-2158595.

Hiermee ben ik aan het einde van deze nieuwsbrief gekomen. Ik gun je dat je vindt wat jou inspireert.

Hartelijke groeten,

Sonja Buijs
Within Reach
tel: 015-2158595
e-mail: info@within-reach.nl
website: www.within-reach.nl

Om je gegevens te wijzigen of je uit te schrijven klik op de onderstaande links:

Artikel

Invloed van beperkende overtuigingen op je ziel

Ik ben een persoontje dat graag inzicht wil hebben, wil begrijpen wat er gebeurd en waarom. Een alinea uit de toelichting over ‘Spirituele gidsen’ van de website www.lichtsferen.com bracht mij een fijn en mooi inzicht. Zo’n inzicht waarvan je zegt: ja, eigenlijk wist ik het al, maar nu ik het zo opgeschreven zie is het me echt helder.

Als het gaat om bewustwording, persoonlijk en spiritueel groeien hoor je velen over ‘loslaten’, ‘open staan voor je intuïtie’, ‘je laten leiden’ en nog veel meer dan dit soort thema’s. Maar wat gebeurt er nu tussen lichaam, geest en ziel wat dit mogelijk maakt? En wat kun je eraan doen om dit te bevorderen?

e bewuste alinea uit genoemd stuk gaf mij een antwoord op deze vraag en deed mij nog dieper beseffen wat ik zie gebeuren bij mijn coachcliënten, mijn workshopdeelnemers en mezelf.

Ik ga nu gauw het citaat geven en ben benieuwd wat het jou brengt:

‘Hoe groot is de synchroniciteit tussen ziel en lichaam? Hoe groot is de acceptatie, de spiritualiteit in de mens die u bent om de ziel toegang te geven tot het brein? En daar gaat het om. Want het brein krijgt nooit toegang tot de ziel; daar is het brein te mathematisch voor, te hard voor.’

Wat mij duidelijk word uit dit citaat is dat we als mens ons brein vrij mogen maken, zodat de ziel voelbaar wordt. Hoewel dat op zichzelf nog niet zo’n opzienbarend nieuws is. Immers, vele therapieën zijn gericht op het opheffen van blokkades. Wat wel fascinerend is, is de gevolgtrekking hieruit: wat wij als mens ook doen en laten, we kunnen niets in de ziel programmeren, we kunnen de ziel niets afdwingen en we kunnen onze ziel niet schaden!

Het enige wat we kunnen doen is ons openstellen voor onze ziel en ons laten leiden! Daarvoor hoeven we ‘alleen maar’ ons brein vrij te maken. Ons brein waar vele emoties, fysieke stoornissen en beperkende overtuigingen hun thuisbasis vinden.

Nu snap ik wat er gebeurd als in een healing sessie een emotionele band met het verleden of zelfs met vorige levens wordt geheeld. Wanneer ik in een workshop vertel over de karakters uit het enneagram en er letterlijk inzicht en begrip komt in wat een mens en jou zelf drijft tot bepaalde acties. Wat er gebeurd wanneer beperkende overtuigingen herkend en doorbroken worden. Beperkende overtuigingen als ‘Ik ben niet goed genoeg’, of ‘Ik voel me in de steek gelaten’. Overtuigingen die ten grondslag liggen aan het karakter van een enneagram type.

De rust die over mensen komt is de rust en de uitstraling van de ziel. De ziel die ruimte en een opening ziet ontstaan in het brein van de persoon die een healing ondergaat. Een ruimte die de ziel nooit kan innemen als de persoon de beperkende overtuiging blijft vasthouden, maar die geen schadelijke invloed heeft op de ziel. Want zodra de beperkende overtuiging opgegeven wordt is je ziel paraat en wordt hij in zijn volle glorie en kracht voelbaar voor je! Is dat niet mooi!

Terug

 

1

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief