Opruimen met vallen en opstaan
Onderwerp: Opruimen met vallen en opstaan
Verzenddatum: 2011-07-12 10:34:30
Mail nr #: 21
Inhoud:
1

 

Hallo [NAME],

De vakantie nadert met rasse schreden. Voor een aantal is het feest van ontspannen en leuke dingen doen waarschijnlijk al begonnen. Zelf ben ik aan het afronden voor de vakantie, maar ook nieuwe lijnen aan het uitzetten voor het komende seizoen.

Van twee nieuwe ontwikkelingen breng ik je graag op de hoogte:
- workshop Enneagram op twee zaterdagen
- nieuwe diepe zuiveringstechniek voor de ziel, OOK OP AFSTAND

Natuurlijk horen daar zomerse aanbiedingen bij:
- workshop aanbieding: ontvang een enneagram boek gratis
- aanbieding zielszuivering: introductietarief tot eind september

Ook ontvang je als vanouds een inspirerend artikel gebaseerd op het Enneagram:
- Net als lopen leer je opruimen met vallen en opstaan

1. Workshop Enneagram op 1 en 8 oktober

Opnieuw kennismaken met jezelf en met de kracht van je karakter. Met dat motto ontdek je in twee dagen intensief hoe de diepere lagen van je karakter in elkaar steken.Ook krijg je veel inzicht in de andere mensen om je heen. Waarom reageer jij zoals je doet? Waarom de ander?
Als klein kind vroeg ik me soms af of ik gek was, omdat ik mezelf niet begreep. Ik wenste dat ik in de huid van anderen kon kruipen: kon voelen wat zij voelen, kon horen wat zij dachten. Dat vergelijken met mezelf zou me inzicht geven in wie ik ben. Nu als volwassenen heb ik die mogelijkheid gevonden in het Enneagram en dat inzicht in jezelf gun ik jou ook. Lees hier meer over de workshop

Zomeraanbieidng 1
Meld je nu aan voor de workshop en betaal het bedrag van €165,00 voor 15 augustus. Je ontvangt dan een boek naar keuze gratis. Kies uit de volgende boeken:
- Het Enneagram als weg naar verandering, van Willem-Jan van de Wetering
- Opgeruimd Leven in je Huis, van Sonja Buijs en Yvonne de Bruin.

Op dit moment hebben vier mensen zich aangemeld voor de workshop. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. Wees er snel bij: vol is vol. Schrijf je hier in.

2. Een nieuwe diepe zuiveringstechniek voor de ziel: SRT

SRT staat voor Spiritual Response Technique. Een methode die op zielsniveau emoties en blokkades zuivert, waar je al meerdere levens mee worstelt. Voor iedereen inzetbaar. Voor mensen die al enige gevoeligheid hebben ontwikkeld op spiritueel vlak enorm voelbaar tijdens de zuivering. Zelf heb ik het effect van de zuivering ervaren als 'het opheffen en verwijderen van de achteruitstand'. Nieuwsgierig? Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.spiritualresponse.nl.

Zomeraanbieding 2
Het introductietarief voor een zuivering bedraagt € 60,00.
Na 1 september betaal je € 75,00. Bepalend is de datum van aanvraag.

Wil je een zuivering ontvangen? Neem dan contact op. Een zuivering kan bij mij in de praktijk, maar ook via de telefoon (of skype).

3. Net als lopen leer je opruimen met vallen en opstaan

Dat geldt voor opruimen in je huis, maar net zo goed voor opruimen in je binnenste. In de loop van je leven verzamel je aardig wat spullen, emoties en beperkende overtuigingen. Als je een lijst van al deze dingen zou maken, zou die weleens enorm lang kunnen zijn. Gelukkig hoe je het niet alleemaal in één keer aan te pakken. Je mag stukje bij beetje opruimen: soms kleine hoopjes, soms met hozen.

Het proces van opruimen is daarbij gelijk. Of je nu een emotie boosheid aanpakt of een plank van je kledingkast: de stappen zijn hetzelfde. Daarom geef ik je in het artikel graag een beeld vanuit het fysieke opruimproces. Met extra aandacht voor de laatste stap, want dat is een stap die je alleen maar van binnen uit kunt maken. Ga naar het artikel...

Ik hoop dat je in deze nieuwsbrief inspiratie en aanknopingspunten voor je eigen ontwikkeling hebt gevonden. Graag help ik je daarbij verder op weg. Mijn deur staat open: je kunt me bereiken door hier te klikken.

Hartelijke groeten,

Sonja Buijs
Within Reach
tel: 015-2158595
e-mail: info@within-reach.nl
website: www.within-reach.nl

Om je gegevens te wijzigen of je uit te schrijven klik op de onderstaande links:

Artikel

Net als lopen leer je opruimen met vallen en opstaan.
Bij het zoeken naar hulp voor opruimen krijg je dan ook vaak tips over hoe je de eerste stap zet. En dat is belangrijk. Hoe je omgaat met het vallen. Hoe je het proces zodanig onder de knie krijgt dat je bijna nooit meer valt, dat is vaak een ander verhaal.

Het vallen en opstaan is een proces met herkenbare stappen
Hoe dat proces zich voltrekt en wat die stappen zijn, lees je in mijn boek opgeruimd leven in je huis. Bij elke stap zijn aandachtspunten benoemd. Gek genoeg ook aan het einde van het opruimproces.

Stel, je bent al weken bezig jezelf te kastijden met die kast met hobbyspulen
Hij moet opgeruimd worden, maar het is moeilijk om ermee te beginnen. Je stelt het steeds uit. Je hebt al een boek over opruimen bestudeerd, op internet gezocht naar een handige opruimattributen. Je vriendin kreeg laatst de volle laag van je frustratie over zich heen. En nadat je nog een paar hobbels hebt genomen, ga je eindelijk beginnen aan de klus.

Tijdens het opruimen mopper je nog een aantal keren.
Het is niet leuk, dat opruimen. Ik kan het niet. Wat een tijdverspilling. Straks is het toch weer een zooitje en ga zo maar door. Ondanks al deze gedachten en emoties komt het einde van de klus in zicht.

Je zucht van verlichting en denkt: ik ben klaar.
En dat is natuurlijk ook zo. Wel is er na dit opruimen nog iets belangrijks dat je voor jezelf kunt doen. Sta niet even, maar een groot moment, stil bij het feit dat je opgeruimd hebt. Geniet ervan. Realiseer je dat je hier en nu het bewijs voor je hebt dat je over opruimtalent beschikt: ik heb opruimtalent. Hoeveel beter klinkt dat dan ‘Ik kan niet opruimen’?

De gedachte ‘Ik heb opruimtalent’ stimuleert en motiveert.
Vier die gedachte! Wees je bewust dat het zo is! Wanneer je dan een dag of een week later naar je volgende opruimklus kijkt is de kans groot dat je denkt: het is me al eerder gelukt, dus waarom nu niet! Dat is de kracht van je gedachten en daarmee laat je het oude onopgeruimde beeld van jezelf los. Je realiseert je: dat is niet meer waar. Deze laatste stap is mogelijk zelfs de belangrijkste stap in het proces. Want het niet loslaten van het oude beeld, betekend dat dat beeld weer nieuw leven ingeblazen wordt. En dat is niet wat je wilt.

Opgeruimd van binnen en van buiten
De laatste stap, het loslaten van het oude onopgeruimde beeld van jezelf, onderstreept nog een ander belangrijk punt. Als je in je huis opruimt, ruim je op in je hoofd en je hart. En omgekeerd. Beiden zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Terug

 

1

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief