De Healing weg PDF Afdrukken E-mailadres

 

De Healing weg

Verschillende energiesystemen als aura's, chakra's, meridianen en het electromagnistische stysteem kunnen met de spiertesten uit de Kinesiologie getest worden. De testen zijn afgestemd op jouw persoonlijk. Jouw lichaam geeft aan waar het uit balans is en welke correctie het beste bij jou kan worden toegepast.

Het onderscheid in de soorten healing wegen is bedoeld om jou te helpen om te bepalen wat je nodig hebt. Neem gerust contact met mij op als je het zelf moeilijk vindt om te beslissen.

Prijs per uur € 50,00. Voor 1 1/2 uur € 70,00.

Weg 1: Energie boost, healing check-up of kennis maken met het spiertesten: één consult

Ben je vermoeid, gestressed of gun je jezelf tijd voor ontspannning of voor een uurtje verwennerij? Wil je een periodieke check-up van je energiesysteem? Of ben je nieuwsgierig naar het spiertesten? Dan is een sessie van 1 á 1 1/2 uur op basis van Kinesiologie je antwoord.

Weg 2: Fysieke, Emotionele, Mentale en Spirituele healing in de diepte: 3 a 4 consulten

Het spiertesten uit de Kinesiologie is bij uitstek de methode voor een persoonlijk antwoord op je welzijn- en gezondheidsvragen. Kinesiologie betekent 'Leer van de beweging' en het gezondheidssysteem van de Kinesiologie is erop gericht vastzittend, geblokkeerde energie, oftewel 'ziekten' weer in beweging te zetten. Zo stelt je lichaam zelf orde op zaken.

Ik combineer dat met diepgaande aura- en chakra healing en healing van het electromagnetische systeem. Bij deze methode is het ook mogelijk problemen te ontdekken die te maken hebben met het al dan niet geïncarneerd zijn of negatieve invloeden van buiten of van vorige levens.

Heb je:
- allergische reacties bijvoorbeeld op voeding?
- last van eczeem?
- last van je cholesterol, bloeddruk, hormoonklachten, spijsverteringsproblemen?
- burnout, ben je overspannen?
- leerproblemen, fobieën?
- last van electromagnetische straling?
- ben je onverklaarbaar vermoeid?

Geef Kinesiologie dan een kans. Het bijzondere aan het spiertesten met Kinesiologie is dat je via zwakke en sterke spiertesten zelf voelt waar je uit balans bent. En je lichaam geeft ook aan welke correctie nodig is om de balans te herstellen. In 3 a 4 sessies van 1 a 1 1/2 uurheb je een duidelijk beeld of Kinesiologie in jouw situatie tot verbetering leidt.

Weg 3: Combinatie van healing en coaching: 6 of meer consulten

Fysieke klachten hebben vaak hun oorsprong in onbewuste gedragingen, vastzittende emoties en beperkende overtuigingen. Het is daarom interessant om de relatie te belichten en op beide terreinen tegelijk aan je klachten te werken. Kinesiologie is daar bijzonder geschikt voor, omdat via het spiertesten ook op fysiek niveau je energiehuishouding wordt gereguleerd.

Ook zijn er vaak vage klachten of opgestapelde klachten, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Vaak zit er dan op onbewust niveau iets dat niet klopt. Wat je tegenhoudt om verbetering in je klachten te krijgen. Bij dit soort klachten biedt de ingang via aura- en chackra healing en healing van het electromagnetische systeem vaak de nodige verdieping.

Heb je:
- vage klachten waar je tot nu toe geen weg mee weet te vinden?
- fysieke klachten waarvan je het gevoel hebt dat er meer achter steekt?
- klachten waar je al veel alternatieve therapieën op los hebt gelaten?

Met behulp van het spiertesten uit de Kinesiologie ontdek je jouw persoonlijke verhaal achter je klachten, jouw betekenis en jouw persoonlijke oplossing.  Het aantal sessies voor dit traject is heel persoonlijk. 6 of meer sessie is heel gebruikelijk al kunnen 1 a 2 sessies ook voldoende blijken te zijn.

Prijs per uur € 50,00. Voor 1 1/2 uur € 70,00.

 

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief