Consult Kinesiologie, Enneagram Integratie Kunde PDF Afdrukken E-mailadres

Een consult begint met een intake gesprek. We schijnen samen een licht op jouw pijn- en stressverschijnselen.

Zowel bij fysieke klachten, (voedings)allergieën als bij psychische stress is er een oorsprong. Het oorspronkelijke moment waarop je fysiek en/of psychisch uit balans bent geraakt.

Wat belangrijk is, is dat je bereid bent je open te stellen voor een ontdekkingstocht. Om op een andere manier dan je tot nu toe gedaan hebt, naar je pijn- en stressverschijnselen te kijken.

De aanpak bepalen we samen. En de eerste stap is het ontdekken van het vertrekpunt van je ontdekkingsreis. Het vertrekpunt kan een fysieke of psychische klacht zijn, waaruit al werkende het inzicht in de oorsprong duidelijk wordt (al is dat niet altijd noodzakelijk om de verschijnselen om te vormen). Het vertrekpunt kan ook zijn een wens of verlangen (je doel), die achter je pijn- en stressverschijnselen verborgen zit, waar je nog niet bij kunt, waar je nog tegenaan hikt. Met het vertrekpunt benoem je de deur, waar je doorheen wilt gaan.

De technieken uit de Kinesiologie en de Enneagram Integratie Kunde zijn de technieken die we inzetten om de roestvorming rond de scharnieren van de deur los te weken. De inzet van de technieken is afhankelijk van jouw wensen en mijn inschatting van de effectiviteit.

Het aantal consulten dat nodig is kan ik niet van tevoren aan je vertellen. Wel kan ik je aanraden tenminste 3 consulten te doen, voordat je concludeert of deze werkwijze iets voor je oplevert. Dit omdat er vaak (maar niet altijd) tijd overheen gaat voordat de losgeweekte roestvorming en de nieuwe bewegingsmogelijkheden van je deur zichtbaar en voelbaar worden.

Het resultaat is verlichting of zelfs het verdwijnen van de pijn- en stressverschijnselen. Vaak heb je inzicht in de oorsprong ervan, zodat je preventieve maatregelen voor de toekomst kunt nemen. Ook heeft een kinesiologie behandeling een uiterst plezierig effect als ontspanning- en verwenbehandeling.

De kosten bedragen € 60,00 per uur en € 85,00 per 1 1/2 uur voor alle soorten behandelingen. Bij uitloop betaal je altijd maximaal voor 1 1/2 uur.

Geef hier je eerste klop op de deur om naar binnen te gaan.

Let op: Het energetisch werken aan fysieke en psychische klachten zijn aanvullend aan de reguliere gezondheidszorg. Bij twijfel raadpleegt u uw arts.

 

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief