Ontspanningsbehandeling PDF Afdrukken E-mailadres

Even weg uit de drukte van alle dag. Even bijtanken.

Dat kan met een ontspanningsbehandeling: Een massage met kleding aan.

Prijs: € 50,00 voor een behandeling van een uur. € 70,00 voor 1 1/2 uur.                                    Maak hier een afspraak

Lymfe massage
Een massage van neurolymfatische reflexpunten, waarmee de lymfestroom wordt gestimuleerd. De energie komt op gang, afvalstoffen verwijderen en u voelt zich herboren.

Vasculaire massage
Een massage van neurovasculaire reflexpunten, waardoor de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. In het bijzonder geschikt voor het reguleren van emoties. U voelt zich bevrijd van spanning en stress.

Meridiaanmassage
Een meridiaan is een energiebaan in je lichaam. De verschillende meridianen stromen in elkaar over in een bepaalde volgorde. Stress en de gevolgen hiervan kunnen het meridiaansysteem echter overladen en blokkeren. Pijn, een verkramping of algeheel gevoel van futloosheid kunnen tekenen zijn van een overladen of geblokkeerd meridiaansysteem. Meridiaanmassage maakt dit los en brengt uw energie weer in balans, zodat ook u ook weer een balans in uzelf ervaart.

Chakra-balancering
Chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Via de chakra's neem je energie op uit de kosmos en gebruik je dit voor al je fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Een verstoring van opname van energie door de chakra's kan al gauw tot een algeheel tekort aan energie leiden. Het regelmatig 'afstoffen' van je chakra's houdt de toevoer van energie open.

Shambhala Reiki
Shambhala betekent onvoorwaardelijke liefde en shambhala reiki is een manier om je groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Shambhala is dezelfde energie als Reiki, maar dan vele malen sneller. Shambhala Reiki kan als afzonderlijke behandeling worden gegeven of als aanvulling op bovengenoemde behandelingen.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief